Events List 1 Events List 2 Νέα

Η Schneider Electric Eπενδύει στην Καινοτομία

Event Details:

  • Ημερομηνία: - -
  • Διεύθυνση:
  • Εγγραφή

H SCHNEIDER ELECTRIC ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, μετέφερε τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Όραμα της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα ενισχύσει τη δέσμευση των εργαζομένων, θα κάνει ευκολότερη τη συνεργασία, θα προάγει την καινοτομία, προβάλλοντας τις λύσεις EcoStruxure, θα κάνει βέλτιστη χρήση των πόρων, ενώ παράλληλα θα ενισχύει την ευεξία (well-being) του προσωπικού.
Tα νέα γραφεία της Schneider Electric σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη μετάβαση σε μία νέα κουλτούρα στην οποία οι εργαζόμενοι αντί να διαθέτουν ιδιωτικό γραφείο, θα επιλέγουν διαφορετικά σημεία του χώρου μέσα στην ημέρα ανάλογα με τη δραστηριότητα που διεξάγουν, π.χ. συλλογική εργασία, απομόνωση και συγκέντρωση, αυθόρμητες συναντήσεις και συζητήσεις, κοινωνικοποίηση κλπ. Η μετάβαση σε ένα καινοτόμο, ελκυστικό, μοντέρνο, τεχνολογικά εξελιγμένο και συνεργατικό περιβάλλον εργασίας συμβολίζει την εξέλιξη και την πορεία της εταιρείας προς το μέλλον της ψηφιακής εποχής. Παράλληλα, ο νέος χώρος ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρείας για περισσότερη ευελιξία. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι δύο φορές την εβδομάδα, η Schneider Electric παρέχει και τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία που επιτρέπουν την εύκολη απομακρυσμένη εργασία για τους εργαζομένους της καθημερινά και κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών.
Επιπλέον, ο νέος χώρος εργασίας ικανοποιεί όλες τις πτυχές της πολυδιάστατης κουλτούρας της εταιρείας εξασφαλίζοντας την καλύτερη εμπειρία και ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και προβάλλοντας στους επισκέπτες των γραφείων τις λύσεις EcoStruxure της Schneider Electric για την ενεργειακή διαχείριση και τον αυτοματισμό. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της μετακόμισης στα νέα γραφεία, αποτελεί και η ίδια τους η τοποθεσία που επιλέχθηκε με στόχο να την καθιστά πιο γεωγραφικά προσιτή στους πελάτες και τους συνεργάτες της.
Ο κ. Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν τη Schneider Electric μια κορυφαία εταιρεία και εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε τους ανθρώπους μας, προσφέροντάς τους τις ιδανικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να αριστεύσουν στη σταδιοδρομία τους και να υποστηρίζουν την επιτυχία της εταιρείας». Τέλος, σχετικά με το έργο της αναδιαμόρφωσης των νέων γραφείων, ο κ. Ράπτης δήλωσε: «Για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε για τα νέα μας γραφεία, δεν αρκεστήκαμε σε μία απλή μετακόμιση αλλά σε μία ριζική αλλαγή στις υποδομές και στον τρόπο εργασίας μας. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν καθοριστικά στο να γίνει το εγχείρημα αυτό πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα την εταιρεία ΤΕΚΕΜ Α.E. για τη μελέτη των ηλεκτρομηχανολογικών, την Αφοί Ανδριόπουλοι A.B.E.E. (ADM) για την κατασκευή όλων των ηλεκτρικών πινάκων και την Controline Α.Ε. για τον προγραμματισμό του κλιματισμού και του φωτισμού. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά και τις εταιρείες Philips Lighting Ελλάς Α.Ε., B. Καυκάς Α.Ε., Τεχνική Καλωδιακή Α.Τ.E. (Cabletec), Q-Project Τεχνική Συμβουλευτική και STIRIXIS A.E. για τη συνδρομή τους στο έργο».

60360053_1967287843376408_2437277619880722432_n 60345227_1967286830043176_8276849141322088448_n 60237915_1967286723376520_7512532541035773952_n

Σύνδεση

Create an account